Landbruk

Landbruk

Tungland AS tilbyr reperasjoner av alle typer landbruksmaskiner.


Vi har et verksted hvor vi står klare til å innfri dine ønsker uansett forespørsel, samt en godt utstyrt servicebil som gjør at vi effektivt kan utføre arbeid ute i felt.


Vi tilbyr alle typer reperasjoner innen elektrisk, hydraulikk og motor mm. I verkstedet har vi også mulighet til å maskinere deler og utstyr.


Vi har 24-timers service og brenner for effektivitet og kvalitet. Vi ønsker at kundens maskiner og utstyr skal i drift så fort som mulig, slik at stå-tiden blir minimal.


Ta kontakt i dag så finner vi en løsning!DELER OG REKVISTIA

Vi lagerfører en rekke deler og rekvisita. Lageret består av et stort utvalg av oljer fra Valvoline, samt en rekke reservedeler, filter, batterier, kabler og el. materiell mm. Har vi ikke det du trenger, skaffer vi det raskt.

SERVICE

Regelmessig service er viktig for å opprettholde god kvalitet på utstyret. Vi tulbyr alle typer service på alle typer landbruksmaskiner. Ta kontakt for gode avtaler.

HYDRAULIKK

Som levrandør av Lundgrens kan vi kjapt levere hydraulikkdeler og presse slanger av god kvalitet. Vi har et eget slangeverksted med et stort lager av koblinger og slanger.

DIAGNOSE

Vi har diagnoseverktøyet Bosch KTS, som gir oss muilighet til å koble oss på de meste av maskiner og utstyr for effektiv feilsøking.

KONTAKT OSS